lørdag 19. mars 2011

Kylling i sursøt saus.

I dag ska me juksa litegranne.. :P Eg og ei vennina laga ein ganske sneden rett noen uker siden. Vi hadde lite penger, men ville gjerne lage middag ilag. I og med at eg alltid har frossen kyllingfilet i frysen, måtte det jo bli noe kylling greier. Ho hadde et halvt glas med sweet and sour saus stående i kjøleskapet og noe couscous. Å sånn ble middagen.

Kylling i sursøt saus

innpakket namnam :)
3 kylling fileter oppskåren i terninger
1/5 glass sweet and sour saus
1 boks ananas
1 boks rømme
couscous
1pk tortilla lefser
en god salat

1: Stek kyllingen til type godt stekt. Hell oppi glasset med sweet and sour, og tilsett samtidig 2 ringer/halv boks ananas (resten går i salaten), kok samtidig opp vann til couscous og la den trekke.

2: Varm tortilla lefse i stekepanne (absolutt det beste resultatet på lefsene) Smør rømme på, dekk til med salat, så couscous, og topp med kylling blandingen. Pakk samme og nyt.

Vi var ganske overraska over at dette smakte så godt. Vi hadde egentlig bare tenkt vi skulle klare bli mett på dette, men det var så godt at i dag skal eg ha dette som lørdags kos :) Har et nytt forhold til varm ananas... Ananas og rømme er sterkt undervurderte varer. Bruk desse så ofte du kan. :D

Skal prøve huske ta bilder i kveld og laste opp i måro. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar