torsdag 17. februar 2011

Knekkebrød!

Denna oppskrifto fekk eg av mamma. Super enkel å laga.. Rot sammen alle ingrediensene og vent.. Kjempegode knekkebrød, Ho meinte og at om man bytta havregrnen ut med glutenfri havregryn, så kan søliaki ofre eta detta og. Men eg ana ikkje ka de kan og ikkje kan eta.. Anyway, here goes :)

Knekkebrød:
1time (180grader)

4dl grov rug
4dl havregryn
2dl solsikkefrø
1dl linfrø
1dl sesamfrø
1 lita ss salt
7dl vann

1. Rot ihop alle ingrediensene.

2. Spray bakepapir med bakesmør, del deigen utover 3 steikeplater og stryk utover et tynnt lag.

3. Steik alle på ein gong i varmluftovn. 180 grader i 40 minutt. Så ned til 50 grader i 20 min. Men følg med. Etter 10 min kan du sjekke om det er nok. ikkje la knekkebrødene svi. :)

HUSK Skjær opp før steking..

Deilige knasige knekkebrød!! :D

1 kommentar:

  1. Nesten rett i forhold til cøliakere, men må bytte ut rugen og... :) E veldi godt med heimesnekra knekkebrød!

    SvarSlett